Пн -Чт : 08:00 - 17:00, Пт : 8:00 - 15:45 обід з 12:00 до 12:45

office@teplo.od.ua

(048) 705-61-00

(048) 705-62-28

Комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси»

ДодомуІнформаціяАдміністрація комунального підприємства '' Теплопостачання міста Одеси "доводить до відома власників громадських,...

Адміністрація комунального підприємства » Теплопостачання міста Одеси «доводить до відома власників громадських, виробничих і житлових будівель і споруд різних форм власності

Адміністрація комунального підприємства » Теплопостачання міста Одеси «доводить до відома власників громадських, виробничих і житлових будівель і споруд різних форм власності (ЖБК, ЖКС, ОСББ, підприємства, дитячі, лікувальні установи та ін.), жителів Одеси, що для виявлення прихованих дефектів теплових мереж будуть проведені гідравлічні обпресування тепломереж КП «ТМО» від АТ «Одеська ТЕЦ», центральна частина міста, у наступні строки — з 12 травня по 15 серпня 2021 року.

Для уникнення пошкоджень внутрішніх систем опалення необхідно провести відключення в теплових пунктах засувками №№1, 2, 3, 4.

Відповідно до пункту 6.3.7. Правил технічної експлуатації теплових установок і мереж, п.11.25 ДБН В.2.5-39: 2008, охоронна зона для теплових мереж, визначена на видаленні не менше ніж 3-х метрів в кожну сторону від будівельної конструкції теплової мережі.

У зв’язку з цим адміністрація комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси» доводить до відома власників автомобільного транспорту, автостоянок, торгових павільйонів, різних будівель і споруд, розташованих в охоронній зоні теплових мереж, без узгодження з КП «Теплопостачання міста Одеси», що підприємство не несе відповідальності за будь-які збитки в ході проведення гідравлічного опресування теплових мереж, а також в період їх експлуатації.

При виявленні, в період і після проведення випробувань, пошкоджень в будинкових системах, технічних підвалах, провалів, або підземних витоків мережної води, просимо повідомляти за телефоном: 723-32-05 диспетчерській службі комунального підприємства «Теплопостачання міста Одеси».

Адміністрація КП «ТМО»

Iнші записи