Пн -Чт : 08:00 - 17:00, Пт : 8:00 - 15:45 обід з 12:00 до 12:45

office@teplo.od.ua

(048) 705-61-00

(048) 705-62-28

Комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси»

ДодомуПлани 2021Скорочення видатків із заміною котлів КП на більш економічіні.

Скорочення видатків із заміною котлів КП на більш економічіні.

АУДИТ МІЖНАРОДНОЇ АУДИТОРСЬКОЇ КОМПАНІЇ «КРЕСТОН ДЖІ СІ ДЖІ АУДИТ» В 2019 РОЦІ ВСТАНОВИВ, ЩО ОДНИМ З НАПРЯМКІВ ПО СКОРОЧЕННЮ ВИДАТКОВОЇ ЧАСТИНИ КП «ТМО» МАЄ СТАТИ ЗАМІНА КОТЛІВ ПІДПРИЄМСТВА НА БІЛЬШ ЕКОНОМІЧНІ.


ЗГІДНО З ВИСНОВКАМИ АУДИТУ, В ПЛАНАХ ТМО НА ШЛЯХУ ДО ЕКОНОМІЧНОГО ВІДНОВЛЕННЯ В 2021 РОЦІ:

1. Скоротити витрати, знизивши вартість комплектуючих та запчастин для застарілого знятого з виробництва обладнання автоматики за рахунок модернізації сучасними комплектуючими

2. Скоротити витрати на паливно-енергетичні ресурси за рахунок енергозберігаючих технологій, а саме — впровадивши автоматизовану систему керування технологічними процесами в котельнях


ДЛЯ ВИРІШЕННЯ ЦІЄЇ ЗАДАЧІ МИ ЗАПРОСИЛИ ЄДИНЕ ПІДПРИЄМСТВО, ЩО УСПІШНО ПРАЦЮЄ НА ЕНЕРГЕТИЧНОМУ РИНКУ УКРАЇНИ З 1998 РОКУ — ХАРКІВСЬКИЙ ЕНЕРГОМАШИНОБУДІВНИЙ ХОЛДИНГ «КОТЛОТУРБОПРОМ»

1. Основним напрямком діяльності «Котлотурбопрому» є технічне переобладнання, реконструкція та модернізація енергетичних підприємств та об’єктів енергопостачання.

2. Розроблені командою «Котлотурбопром» рішення впроваджені на об’єктах енергетики в традиційній теплової генерації (ТЕС), комунальній енергетиці (котельні і ТЕЦ), на підприємствах металургії та інших галузях промисловості.


НАРАЗІ БУЛО ДОСЯГНУТО ДОМОВЛЕНОСТЕЙ ПРО ПОПЕРЕДНІЙ АНАЛІЗ ІСНУЮЧИХ ПРОБЛЕМ, ЗГІДНО ЯКОГО:
  • Буде надано технічно точні і стратегічно сплановані пропозиції, що підтримають наше підприємство і створять нові можливості для його розвитку
  • Вдихнемо друге життя в застаріле вітчизняне обладнання за допомогою вітчизняного виробніка.

КП «ТМО» НА ОСНОВІ ЦИХ РОЗРАХУНКІВ МАТИМЕ ЗМОГУ ВЕСТИ ПРЕДМЕТНУ РОЗМОВУ ПРО ІНВЕСТИЦІЇ З ДЕПУТАТАМИ ОДЕСЬКОЇ МІСЬКРАДИ ТА МІЖНАРОДНИМИ ІНВЕСТОРАМИ.


Iнші записи