Пн -Чт : 08:00 - 17:00, Пт : 8:00 - 15:45 обід з 12:00 до 12:45

office@teplo.od.ua

(048) 705-61-00

(048) 705-62-28

Комунальне підприємство «Теплопостачання міста Одеси»

ДодомуДокументиРозстрочка на оплату послуги з централізованого опалення

Розстрочка на оплату послуги з централізованого опалення

Нагадуємо, що у абонентів КП «Теплопостачання міста Одеси» є можливість оформлення розстрочки на оплату послуги з централізованого опалення.

Розстрочку на оплату послуги з централізованого опалення передбачено «Правилами надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення та типового договору про надання послуг з централізованого опалення, постачання холодної та гарячої води і водовідведення», затвердженими постановою Кабінету Міністрів України від 21 липня 2005 р. No630.

Відповідно до абзацу 3 пункту 10 Правил 630: «У разі звернення споживача до виконавця послуги з централізованого опалення із заявою про надання розстрочки такий виконавець починаючи з місяця подання зазначеної заяви щомісяця протягом опалювального періоду виставляє до оплати 50 відсотків нарахованої плати за послугу з централізованого опалення».

Звертаємо увагу, що сума неоплачених протягом опалювального періоду 50 відсотків нарахованої плати за послугу з централізованого опалення виставляється до оплати споживачу протягом міжопалювального періоду щомісяця рівними частинами з травня по вересень включно.

Зразок заяви можна завантажити за посиланням ➡️ http://bit.do/fMF2T

Та надіслати поштою за адресою ➡️ 65029, Одеса, Балківська 1Б, КП «Теплопостачання міста Одеси»

Або елетроною поштою ➡️ stz@teplo.od.ua

Після обробки заяви абоненту буде надано відповідь за телефоном або на електронну адресу.

Iнші записи